Dagtids-tv

Är åter igen sjuk och nu har jag spenderat större delen av dagen i soffan framför tv:n. Måste säga att det går en del konstiga program på dagtid, förutom alla repriser. Världens strängaste föräldrar, Nannyakuten, Wife swap och så vidare... En mängd program som vill peka ut alla fel som folk gör och beter sig som att de har en universallösning.
 
Nja, jag hoppas att folk tar programmen med en nypa salt, för alla är vi olika. Wife swap har jag kollat på tidigare någon gång och det kan vara underhållande för de tar verkligen de mest olika familjerna och byter fruar i 2 veckor, för att det ska bli underhållande tv. Vore det två snarlika familjer så skulle väl ingen titta, men när de är extrema åt endera hållet så att det blir konflikter och gräl... då antar jag att det drar tittare. Som jag skrev så tycker även jag att det programmet kan vara underhållande...hehe...
 
Vilken familj skulle du hamna i tror du? "Min" familj skulle nog bli en väldigt religiös sådan med en gammaldags syn på män och kvinnor.
 
Nej, nu är jag helt slut igen så det blir återbesök i soffan, men denna gång tar jag med mig en bok.
 

Kommentarer:

1 ulf claesson:

Krya på dig så snabbt som möjligt...

Svar: Tack :-)
Highlandertess

2 Lina:

Det låter som tv-programmen som rullar om nätterna, bara massa konstigt och repriser.

3 Linda aka Javamorsan:

Hoppas du mår bättre snart!

Sån där skräptv går inte att titta på! Nej nej jag vägrar!

Kommentera här: