Laddat för Oscargala

Inatt är det Oscargalan! Med undantag för att det är samma kommentatorer som det varit i ett par år nu så ser jag fram emot det. Undrar när de som köper in rättigheterna till att visa galan ska inse att det allra bästa är att inte ha svenska "snackare" med? Jag vet att det finns folk som gillar dem, men de har ju sina egna program...?
 
Nog om det. Har laddat för fullt med tilltugg. Syrran ska komma hit och hon ska fixa köttfärspiroger. Jag har skaffat kycklingklubbor, lökringar, chili cheese nuggets, chips, dip, popcorn och vindruvor. Jajamen, här ska det "svullas"...hehe... Vi fixar olika mat och tilltugg varje år. Att se på galan är en härlig tradition! Synd bara att jag inte hunnit se alla filmer (och nu räknar jag inte dokumentärer, kortfilmer och liknande utan spelfilmerna).
 
Ifjol var jag hos syrran och kollade på galan. Oscarstatyetten på bordet är alltid med.

Kommentarer:

1 Lina:

Ser smarrigt ut. Och vart kan man hitta den där Oscarsstatyetten? (Vet inte om jag frågat det innan)...


Svar: Jag fick den i present så vet inte var just den är från. Men jag har sett sådan på Buttericks :-) http://www.buttericks.se/product.html/oscarstaty?category_id=132
Highlandertess

2 Emma:

Alltså jag har tittat i tv tablån men hittar inte Oscars galan. Vilken kanal går den på?

Svar: Kanal 9 :-)
Highlandertess

3 Lina:

SV: Jo, jag har frågat dig det innan för det svaret känner jag igen. Och jag letade faktiskt runt lite på nätet efter att jag hade fråga dig igen och hittade en där på Buttericks, men det blir för jävla dyrt att skicka efter, typ 230 spänn med frakt och faktura. Men när jag känner för att unna mig något extra så ska jag allt köpa mig en =)

Svar: Jo, kan vara bra att veta om du är i Sthlm nån gång :-)
Highlandertess

4 Diana:

Mysig tradition! :)

Kommentera här: