Mat på Mariebergsskogen

Det var dags för vårt månadshandlande. En del som skulle skaffas inför Connors kalas. Måste säga att det känns väldigt skumt att vara ute i den "riktiga världen" och göra "normala" saker. Jag tycker nästan att världen borde ha stannat upp, men den fortsätter. Samtidigt som jag känner mig ännu mer udda än vanligt så är det ändå skönt att göra lite av dessa normala saker.
 
Vi gjorde en tur till Mariebergsskogen för att det var exakt 1 år sedan Connor kastade sina nappar för gott i behållaren hos minigrisarna. Det blev mat och lite lek där, men det var väldigt varmt så det blev inte så länge. Sedan åkte vi till Köpbarnvagn för att Connor fått en bilbarnstol i födelsedagspresent av en släkting. Vi skulle prova ut en och köpa den för pengar vi fått och så finns den här hos oss på själva födelsedagen. Vi hittade en riktigt bra! Connor ville även köpa en joggingbarnvagn. Han klättrade upp i den flera gånger och satte sig till rätta och var jätteförtjust. Men nej... sådan skulle vi inte ha.
 
Efter att vi var klara där blev det allt mathandlande. Och en sak till som är värd att nämna. Connor klarade HELA dagen utan blöja inklusive resan (som tar cirka 1 timme enkelresa).
 
Den klassiska bilden numera. Det blir alltid ett kort med Connor på denna staty.
 
 Vår mat. Connors serverades i en sådan form man använder i sandlådan, så det tyckte jag var lite tufft. Robin åt hackkorvspytt med stekt potatis, ägg och rödbetor. Jag åt en ost- och spenatpaj med sommarsallad och Connor åt "Värmlandsspett" med köttbullar och korv och strips. Väldigt gott!

Kommentera här: