Hälsat på släkt

Idag var vi till Väse och hälsade på Robins lillasyster och hennes barn. Efter en stund kom Robins andra systrar dit med sina yngsta barn. Connor var överlycklig över att få leka. Jag tog massor med kort på djuren de har (som vanligt). Fick dock inte med senaste tillskottet på bild. En jättesöt guldhamster. Så passade vi även på att ta ett par cacher i närtrakten. Vi såg riktigt fina ställen i vårt sökande!
 
Vi var där i nästan 4 timmar och på hemvägen blev det stopp i Välsviken för vi hade inget bröd hemma, ett stopp i centrum då jag skulle fixa en vinst till Röda Kors-lotteri och så ett sista stopp i Bergvik för att fixa mat. Eller sista... det var meningen att det skulle vara sista. Vi skulle ta en annan väg hem än 61:an för det var så mycket vägarbete på den. Men vi svängde av för tidigt och kom till Edsvalla istället. Kul förstås för där har vi inte varit på länge. Så där stannade vi och sedan åkte vi hem. Hamnade förstås i vägarbetet ändå då, men men...
 
Ankbebisarna. Mamman höll på att putsa fjädrarna så fick ingen vettig bild på henne med ungarna.
 
 Gosiga Gullan.
 
 Lille Skutt hade en gosekanin i sin egen storlek.
 
 Utsikten från ett fågeltorn som vi besökte.
 
 Jag är usel på att posera, men men...sånt spelar ingen roll.
 
 Vet någon vad detta är för växt? Tyckte den var häftig!
 
 Här har vi pappa anka då. Han var mer villig att posera än mamma anka.
 
 På ICA i Välsviken valde Connor ut en bok för en slant han fick på födelsedagen. Vi har läst genom den flera gånger för honom, både Robin och jag. Skönt med lite kortare böcker ibland.

Kommentera här: