Trysil 10 april

Som väntat så kom straffet för att jag åkte längdskidor dagen innan. Jag hade väldigt ont i hela kroppen och kraftig huvudvärk. Var även illamående och kroppen kändes ungefär som vid en influensa, helt svag och orkeslös. Ingen aptit, men vid lunch tvingade jag ändå i mig mat. På eftermiddagen blev det bättre och med hjälp av mediciner och mycket vatten så orkade jag med på en tur till affärerna nere vid Välkomstcentret och även kolla på syrran när hon åkte stolliften uppåt. Connor ville gärna åka den han också och blev sur när han inte fick. Men han fick åka ett annat sorts åkband istället och då blev han glad igen.
 
Sedan orkade jag även en tur i Trysil centrum där jag köpte lite saker till Connor och lite till mig. Det blev även en tackgåva som mina föräldrar ska få för att de passade djuren medan vi var borta. Det var min tur att ordna middag och som tur var hade jag förberett det mesta dagen innan eftersom jag visste att jag skulle må dåligt. Det blev en lugn kväll med filmtittande.
 
Syrran på väg upp.
 
Connor gillade åkbandet.
 
Han gillade även traktorn som stod utanför affärerna.
 
 
Bilen valde Connor ut på ICA vid Välkomstcentret. För första gången så valde han just EN sak bland en mängd leksaker och höll fast vid det beslutet utan att ändra sig hundra gånger som vanligt. Han var så glad när han fick lägga upp den på kassabandet och sedan hämta den vid slutet av bandet. Det blev även en ny lite tunnare mössa till honom (på affären Nille) och maskotarna för OS i Lillehammer 1994 (på affären Ting og Tang, bara 10 kronor för båda!).
 
Inköpen till mig. En kavaj fast i sweatshirtkvalité på utsidan och med påsydda armbågslappar (på affären Din Lykke, så skön! Egentligen för barn, men jag tog storlek medium så den passar perfekt.) och en t-shirt som verkligen var helt i mina färger (på affären Skistarshop vid Välkomstcentret).

Kommentarer:

1 Fina Frun :

Oh en ROSA traktor! Me like ;D

Kommentera här: