Karlstadsshoppingen denna månad

Igår var vi till Karlstad. Connor hade mormor hos sig och slapp bli med eftersom han håller på att hämta sig från förkylningen. Vi har nästan alltid med honom till Karlstad så det kändes lite skumt att han inte var där. Men måste erkänna att det gick lite snabbare att bli klar...hehe...
 
Connor fick en liten present i form av ett mjukt brännbollsträ med boll (30 kronor). Sedan så hittade jag en jättemysig mössa till honom på Polarn O. Pyret. Skönt att den går ner lite över öronen.
 

Vi hittade en fiffig febertermometer på Clas Ohlson. Man kan mäta både i örat och på pannan. Så nu slipper Connor rumptermometern.
 

Jag hittade lite skoj inne på Obs Bergvik (ja, det heter Coop numera men jag är van att kalla det för Obs Bergvik) i 10-kronorslådorna. Katten och fåret är anteckningsblock. Connors brännbollsträ var från Coop också förresten.
 

Köpte en  Ajax-produkt på ICA Maxi och fick med disktrasor. Jag gillar sånt!
 

Tack så mycket till Allas! Fick en lapp i förra tidningen så jag fick hämta ut en gratis pocketbok på Åhléns.

Kommentarer:

1 Anna:

Tacka vet jag rumptemp, den är mest tillförlitlig av de alla;-) tycker iaf jag!....

Svar: Ja, den är mest tillförlitlig men vi har valt bort den nu för att Connor har tyckt att den är obehaglig :-) Vi har fortfarande kvar den så skulle det krångla med den nya så har vi reserv.
Highlandertess

2 Maol:

Obs Bergvik firar dessutom 30 år. ^_^

Kommentera här: