Connors första gång på Funky Kidz

Idag började Funky Kidz. Robin och jag ska köra varannan gång och denna gång var min. Connor kom igång först på sista låten som handlade om att man skulle vilja vara katt. Den gillade han! När jag frågade efteråt vad han tyckte så sa han: "Roligt" och när jag frågade vad som var roligast så sa han: "Katt". Det blev svettigt åt mig för vi vuxna höll igång vi också under danserna. Efter danserna fick barnen frukt och Connor tryckte i sig en halv banan direkt. Tror det här kommer bli riktigt skoj och det var bra motorikövning för barnen. Det var många barn idag!
 
En enda låt var jag lite avig mot. Där sjungs om ett monster som är fult, men samtidigt att det är jättesnällt och roligt. Då är det inte fult enligt mig eftersom sådant är en smaksak. Fult för mig är när någon är taskig, elak eller liknande och har inte med yta att göra. Visst kan jag tycka att något ytligt är fult, men någon annan kanske tycker det är vackert så det handlar bara om smak och åsikter.
 
Tror de här danserna kan vara bra för min motorik också så vi kommer nog ha riktigt kul tillsammans framöver, Connor och jag.
 
Connor stretchade lite hemma först. Alla barn fick en namnbricka på dansen.

Kommentera här: