Kommentarer:

1 Lina:

Jag trodde först att det var en vattenpistol och då tyckte jag nästan lite synd om hans föräldrar =) Men bubblor är en helt annan femma.

Svar: Ja, vattenpistol har han inte fått leka med än :-) Men bubbelpistol blir en helt annan femma. Fast just den här blåser väldigt många bubblor så man blir lite såpig...hehe :-)
Highlandertess

2 Lovisa:

Jag tycker också att det är härligt med mycket färger, oavsett kön :) Får hoppas våran lilla också kommer tycka det ;) Man kanske ska jävlas lite med folk och köra helrosa outfit om man får en pojke.. Det här med färger är verkligen ristat i sten hos vissa!! :D Söt jacka din grabb har på headern, regnbågens färger, i like it :)

Svar: Connor har haft rosa ibland. Inte helrosa, men kanske en tröja eller ett par byxor. Folk som inte känner oss tror alltid att det är en tjej då så det är verkligen inpräntat i folk. För Connor har inte haft några "tjejiga" kläder egentligen som t.ex. klänning, saker med spets, volanger och liknande. Han har bara haft enkla basplagg som varit just rosa :-) Jag tycker det är härligt att ha många olika färger, för ofta är pojkar begränsade till svart, grått, blått, brunt och vitt. Det blir så trist i längden då det finns så otroligt många färger :-)
Highlandertess

3 Beatrice, mamma till Devin och Lili.:

Haha, en sådan hade mina barn älskat!!

Svar: Ja, den är riktigt populär här :-)
Highlandertess

Kommentera här: