Bolltäcke

Under en tvåveckorsperiod ska jag testa ett bolltäcke. Det kan hjälpa folk som på grund av värk har sömnproblem. Jag är villig att testa allt utom sömnmedel för att få bättre sömn.
 
Som det är nu så har jag problem med både insomning och själva sömnen. Det brukar ta mellan 1-2 timmar för mig att somna även om jag är hur trött som helst. En del gånger tar det upp till 4 timmar för mig att somna, så ni kan förstå att det är frustrerande. När jag sedan sover så sover jag väldigt lätt. Flera läkare och sjukgymnaster har sagt att det är som att jag sover en decimeter ovanför madrassen för kroppen är så spänd och ond. Ingen vidare djupsömn för mig alltså, vilket jag även märker eftersom jag vaknar av nästan allt ljud.
 
Katterna gillar verkligen bolltäcket.

Kommentarer:

1 tess:

Bolltäcke används även till dementa och till barn med Autism och ADHD... jag har aldrig provat och vi har inte behövt till August men det är toppen att du får chansen att prova för de är dyra så om du sedan kan få det som hjälpmedel är de toppen.

Jag vet inte om du testat men det finns väldigt bra appar för att slappna av och just somna som har hjälpt mig enormt.... använder bla en som har massa olika varianter relax and sleep well... finns en gratisapp och flera att betala några kronor för men de har hjälpt mig jättemycket. Men du kanske redan testat....men annars är det ett tips tillsammans med bolltäcket.

Svar: Jag har ingen smartphone så kan inte använda mig av appar tyvärr. Men tack för tipset ändå! :-)
Highlandertess

2 Maria:

Så trist att höra att du får sova så dåligt :( men jag beundrar dig för att du orkar med allt annat. Helt otroligt. Styrka och tummen upp för dig! :) Kram

Svar: Tack :-)
Highlandertess

Kommentera här: