Ullaredstripp

Fredag morgon drog Robin och jag iväg mot Ullared. Vi hämtade upp Robins syster Simone och hennes barn Tilda på vägen. Vi lunchade i Sjötorp som var vackert, men ganska folktomt.
 
Göta Kanal går genom Sjötorp.
 
Efter en låååååång resa så kom vi fram till vårt boende. Vägen dit var skrämmande. Vi fick åka på en smal cykelväg och över en smal träbro (ja, det var enda vägen dit). Väl framme så var stället väldigt mysigt! Där kan jag tänka mig att bo igen. Örnatorpets Gästranch heter det.
 
Efter att ha lastat in våra grejer så åkte vi och handlade på Gekås. Oj, vad mycket folk! Så mycket folk har jag inte varit med om på många år. Vanligtvis åker vi inte dit denna tid på året så antar att det var fler julshoppare så som vi.
 
Vi spenderade fyra (!!!!) timmar inne i affären. Till stor del för att det var knökigt med folk och att man på affären flyttat runt avdelningar så att det blivit lite knäppt. Fick gå fram och tillbaka mellan avdelningarna på barnavdelningen för att få en överblick över alla plagg. Mycket enklare om man sorterade enbart efter storlek. Men men... det gick i alla fall. När vi var klara så köpte vi med oss pizzor och åt i vår lilla stuga som vi bokat. Det blev en tidig kväll då vi var väldigt trötta.
 
Vår kundvagn innan shoppinggalenskapen.
 
Nästa dag var vi in på Gekås igen för att fixa sådant som vi glömt dagen innan. Det var ÄNNU mer folk. Nästan omöjligt att ta sig fram på leksaksavdelningen och hemavdelningen. Jag gick inte ens till damavdelningen så vill inte veta hur illa det var där (dagen innan var det värsta stället nämligen). OCH jag hade bara en korg. Med vagn kanske jag hade fastnat totalt. Efter den affären blev det dags för Sko-Boo för att hitta vinterskor. Sedan gav vi oss av hemåt. Lunchade i Fristad och så släppte vi av Simone och Tilda innan vi körde raka spåret hem.
 
Utsikten från vår stuga.
 
Hemma väntade Connor, hans morföräldrar och moster. Så skönt att vara hemma! Inlägg om inköp kommer senare. Inga bilder på julklapparna dock för då kanske någon som ska få en råkar se.

Kommentera här: