Sweden Rock-kryssning 2012 (många bilder)

Yey! Nu är kryssningen gjord. Det var en lång dag för syrran, Annelie med sambo och mig innan det var dags att gå på båten. Väl på båten blev det lite bråttom. Byta om, sminka lite och dra en kam genom håret och sedan var det dags för buffé. Det fanns mycket som var så otroligt gott! Jag gillade speciellt en rostad lax. Mums! Tyvärr så innebar allt det goda att jag åt för mycket. Såg Finntroll, men sedan blev det magbesvär (jag har IBS så min mage är väldigt känslig). Men det var just Finntroll jag var ute efter att se så jag är nöjd.
 
Dag två på kryssningen blev det lite mer shopping (shoppade lite på båten dagen innan också). Jag hittade presenter till Connor och Robin, tack för hjälpen-present till mamma och pappa och så födelsedagspresent till en vän också. När jag kom hem så märkte jag att jag köpt mer till andra än till mig själv, men det blev en del till mig också. Syrran föreslog att vi skulle gå och se Rage. Dem hade jag aldrig (medvetet) hört förut, men det var en positiv överraskning som mötte oss. De var riktigt bra!
 
Vi anlände på kvällen till Stockholm där vi tog in på Scandic Ariadne. Ett jättevackert högt hotell! Syrran och jag bodde på våning 15. Härlig utsikt över staden! Vi fick möjlighet att utforska nästan hela Värtahamnen och området kring Gärdet då vi letade efter mat. När vi skaffat nåt att äta så låg vi bara och jäste i våra hotellsängar och såg filmen Kommissarie Späck.
 
Idag blev det en tidig dag för hemfärd. Skönt att vara hemma nu! Det har varit skoj!
 
En del av maten från buffén. Överst: grönsaksris, stekt potatis, fetaost, kycklingspett, Gazpachosoppa, vårrullar, rostad lax och marinerad blåmussla. Nederst: ananas på glasspinne, mjuk kaka med marshmallow, smoothie, minichokladkaka, citronmousse, chokladmousse och jordgubbsmousse.
 
Sugen på att hugga in på maten.
 
Finntroll + publik.
 
Ett perfekt lekrum på båten för Connor. Ska lägga på minnet att vi ska åka med Galaxy ifall vi ska på kryssning.
 
Konst?
 
Rage.
 
Från vårt hotellfönster såg vi båten vi åkte med, övrigt är bilder på rummet. Avancerat värre då nyckelkortet var tvunget att sitta i för att ljuset skulle funka...hehe...
 
Kryssningstshirt blev det till mig.
 
Baby bottles of booze och delar till piercingsmycken till mig (har tappat bort en hel del sådana kulor genom åren så det behövdes fler). Boll med spindlar, båt som det står Tallink Silja Line på och lastbil med släp med två traktorer till Connor.

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Kul med Rockbåten!

Tack för länken. Har läst och höll med om det mesta. Först om att göra sådan stor sak om en tydligt "skämtsam" nakenbild. Jag tycker det både är sexigt och kul.. Jag tycker det är toktråkigt med att bara se massa över-poserande bilder på facebook!

2 Diana:

Ni ser ut att ha haft det riktigt gött!! :D

Kommentera här: