Sett filmen Letters to Juliet

Spoilers förekommer!
 
Sophie och hennes fästman åker till Italien på resa. Fästmannen ska göra lite jobbresearch, men Sophie förväntar sig ändå en romantisk resa. Den blir väldigt romantisk, men inte på det vis Sophie förväntat sig. Hon hittar nämligen föreningen "Letters to Juliet" som spenderar sin fritid med att svara på brev som resenärer lämnar till Julia (från Romeo och Julia) om kärleksproblem.
 
Amanda Seyfried är härlig och hon passar fint i rollen. Historien kring breven är intressant, men i övrigt är handlingen formad helt efter mallen av romantisk komedi. Som jag skrivit i tidigare recensioner av sådana här filmer så funkar det ändå ibland, ifall det finns kemi och något särskilt mellan karaktärerna. Det saknas i denna film. Därmed så fattas det där som skulle kunna göra filmen speciell. Nu blir den en i mängden och den är inte särskilt minnesvärd.
 

Kommentarer:

1 Lina:

Jag har funderat länge på att se den där filmen men jag tycker den verkar händelselös.

Svar: Ja, den är ganska dryg i mina ögon. Det som krävs är kemi som sagt och jag tycker inte den finns :-/ Synd för den äldre kvinnan (Vanessa Redgrave) är supercharmig!
Highlandertess

Kommentera här: