Sett filmen Friends with kids

Spoilers förekommer!
 
Bästa vännerna Jason och Julie vill ha barn, men inte ha ett äktenskap. De kommer överens om att skaffa barn med varandra och dela 50/50.
 
Jag förväntade mig en komedi, men det är verkligen inte en komedi jag får se. Visst så skämtas det en del och allt är inte superseriöst, men jag tycker ändå att den seriösa tonen finns där hela tiden. En del scener är riktigt obehagliga. Som när Missy och Ben grälar. De är så otroligt bittra och arga. Filmen visar att saker aldrig är så okomplicerade som på papperet. Den är väldigt förutsägbar och redan när den börjat så vet jag hur den kommer sluta. Men skådespelarna är så bra att jag fastnar ändå. De lyckas så bra med sina roller! Med ett undantag.
 
Megan Fox. Hon är lika "blank" som jag alltid uppfattar henne. Kanske är det de trista rollerna hon får, men uppenbarligen ges hon inga seriösa bra roller för att hon passar i mallen för sexig och attraktiv. Jag kanske har missat om hon har gjort något seriöst så tipsa mig gärna.
 
Filmen är stundvis hjärtskärande trots att jag vet hur det ska sluta. Jag vet inte riktigt hur den lyckas med det... Det måste bero på skådespelarna. Den där vänkemin som finns mellan dem är kanske på riktigt så det är därför. De flesta av skådespelarna har gjort flera filmer tillsammans. Lite svågerpolitik vid rollbesättning kanske...hehe...
 

Kommentera här: