"Cin" och "klad"

Connor är en liten luring, riktigt klipsk. När han åt penicillin så fick han en chokladbit efter varje dos för att ta bort den äckliga smaken och som belöning. Sedan har han bett om choklad ("klad") dag på dag, men jag har sagt nej. Så fick han en snilleblixt en dag, drog med mig, pekade på medicinskåpet och sa "Connor cin". Han fattade att om han fick medicin så skulle han få choklad efteråt. Åh, jag bara skrattade! Det var så sött!
 
Några dagar efter detta så tittade han på mig när jag tog min dagliga dos magmedicin. Jag förklarade för honom att: "Mamma tar medicin". Dåg log han och sa: "Mamma klad". Jag förklarade för honom att mamma inte tar choklad för mamma tycker inte om det. Då sa han: "Connor klad istället" och sken upp ännu mer. Vilken liten sötis! Han fick ingen choklad dock. Vår inställning är att han kan få det ibland, men inte att det ska bli en vana.
 
På ett dop som vi var på fick alla gäster en chokladgroda. Connor blev överförtjust, men orkade inte äta upp hela grodan. Jag tycker det är bra att han visste när han skulle sluta och inte tryckte i sig bara för att det var gott. Grodan gick självklart att spara så han fick resten några dagar senare.

Kommentarer:

1 Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Vad gulligt. Barn är smartare en vad man kan tro ;-)

2 Beatrice, mamma till Devin och Lili ❤:

Hehe, de är bra smarta de små liven :)

Kommentera här: