Bihåleinflammation

Idag fick jag förklaringen till varför jag haft smärta och tryck bakom ögonen, huvudvärk och nackvärk i 6 dagar. Bihåleinflammation. Jag höll på att bli tokig av det till slut, ingen medicin hjälpte, så jag kontaktade vårdcentralen.
 
Jag är inte den som tar kontakt med vården i första hand. En konsekvens av att jag varit i kontakt med många inom det området i och med att jag redan som 11-åring började få problem med värk och migrän. Hade jag blivit bra bemött och i första hand TRODD så hade jag nog haft ett mer avslappnat förhållande till vården, men det var en enda lång kamp mot misstroende i början. Kan än idag möta en del som inte tror på mig när jag beskriver saker och jag undrar vad de personerna gör inom vården. Syftet är ju att hjälpa patienten! Dock så finns det många fler som numera lyssnar och tror på mig, men som sagt så sitter tyvärr det där gamla i... Svårt att bryta det.
 
Nu blir det till att medicinera i några dagar och blir det inte bättre så blir det något starkare. Hoppas det blir bra av det jag fick idag!
 
Fick en fin blomma av mina föräldrar på Halloween. Har inte hunnit lägga upp bild på den förrän nu.

Kommentarer:

1 Lina:

Anledningen till att folk undviker sjukvården är nog för att de inte lyssnar och ställer fel diagnoser eftersom de skiter i att undersöka en. Så du är långt ifrån ensam. Hela min släckt har blivit avblåsta och därför har även några fått men för livet eller dött i sjukdomar som kunde fått en annan utväg.

Jag gick med den där smärtan i hela trynet i 2 månader, men sen försvann skiten av sig själv =) Det går mörkt ut men jag orkade bara inte ta mig till sjukan.

2 Pernilla:

Gött att du fick reda på vad det var i alla fall.
Jag tror att det där så kallade misstroendet inom vården beror helt enkelt på att personalen har alldeles för mycket att göra + som det alltid är, en liten grupp människor som förstör för alla oss andra. Det gäller allt, bidrag osv.
Bara för att en skitstövel sysslar med bedrägerier behöver inte lejonparten av oss andra göra det. Kollektivt bestraffning, typ. :/

Svar: Precis! Det känns så orättvist att jag ska behöva försvara mig för något som någon annan gör :-/
Highlandertess

3 Beatrice, mamma till Devin och Lili ❤:

Usch. Krya på dig!

Kommentera här: