Molkom marknad och firat 30-åring

Vi var en sväng till Molkom marknad idag. Connor fick ballong och jag hittade lite grejer jag också, så vi var så nöjda så. Vi åt på Molkoms pizzeria och för första gången testade vi ostbakade kanter på pizzan. Det var helt ljuvligt gott! Jag kommer aldrig mer tycka likadant om pizza med vanliga kanter. Ostbakat ska det vara!

Efter det åkte vi till Väse för att fira Robins systers sambo som fyllde 30 år. Av oss fick han en whiskyflaska från stället som Robin, jag, syrran och vänner besökte i Skottland 2007 (flaskan var dock köpt på Systembolaget här i Sverige). Under kalaset bjöds på mycket gott och barnen lekte för fullt. Jag fastnade hos djuren (som vanligt). Först var vi där allihop och tittade, men jag var visst i min egen värld för när jag tittade upp lite senare så var det bara jag och Tilda (en kusin till Connor) kvar där. Oops! Men djuren hade bebisar. Jag kan aldrig motstå det! Jag fick födelsedagspresenten som inte hunnit komma till min födelsedag också. Nice!

I slutändan/början av marknaden. Regnmolnen hotade och levererade faktiskt lite regn, men sedan sprack det upp och solen sken.


Connor hälsar på lammen i Väse.


Connor hälsar på hönsen och ankorna. Jag "pratade" med tupparna, så som jag gjorde som barn. Gör jag ljud så härmar de...hehe...


Inköpen. Duschmunstycken (det "vanliga" ville Robin ha och Tropical Rain ville jag ha), Dean Koontz-bok, byxor, servetter och Connors ballong och vindsnurra.


Min födelsedagspresent. Boken Lilla huset på prärien. Som ni ser på både denna bild och några bilder ovan så var Tetris nyfiken.

Kommentarer:

1 Yohanna:

Mkt på en dag, härligt!

Svar: Nej man undrar ibland hur de orkar trotsa, men shit vilket känslokaos de där små går igenom! Det där med å lägga sig på marken å skrika har vår dotter aldrig gjort (tack å lov!!) utan hon trotsar verbalt istället något enormt!! :/

Kommentera här: