It's my birthday

Imorse strax efter klockan 6 för 32 år sedan föddes jag. Jag skojade med Robin igår och sa att "Aha, det är DÄRFÖR jag har svårt att sova om nätterna och är morgontrött. För jag fick inte sova ett dugg den natten och däckade sedan på morgonen när jag fötts." Hehe... Vilken tid på dygnet föddes ni?

Har haft en del släkt här och ätit gottigt. Connor har lekt för fullt och ätit kaka på kaka. Han är speciellt glad i "Bregottkakor" som hans mormor gjort. Det har varit en trevlig dag och nu ser jag fram emot min födelsedagsmassage som jag blivit lovad av Robin.

På tårtan garnerade jag hälften med vanlig grädde och hälften med oboyblandad grädde. Spritsade sedan motsatsen på så det blev ett ganska snyggt resultat. Hade små smakbitar som bestod av crostini, pesto genovese, minimozzarella och körsbärstomater. Mamma hade gjort smörgåstårtan och så gjorde jag en broccolipaj med salladslök och basilika.


Mina presenter: kameraväska, presentkort på Sweden Rock Shop, Filmspel, skraplotter, kort och pengar (ska till Ullared snart så önskade pengar).


I fredags när Robins släkt var här fick jag denna trollslända som lyser i olika färger och drivs av solenergi. En present hade inte hunnit komma än så jag väntar med spänning!


Födelsedagsblommor. Orkidén var så hög så jag lyckades visst kapa den (med kameran alltså) utan att märka det. Den är blå i alla fall, riktigt fin!


Connor fick en boll av sin mormors kusin + sambo. När han studsar den så blinkar det. Det är en fisk och en Hello Kitty i den.


Jag vet att alla (eller åtminstone de flesta föräldrar) säger så om sina barn, men här har ni världens underbaraste barn!

Kommentarer:

1 Diana:

Grattis i efterskott! :D Den smörgåstårtan skulle jag kunna döda för, ser sjukt god ut! :)



Sv: Hehe jag är ju så sjukt svag för tv-program med människor som är ...skumma? :) älskar dokumentärer med människor, som egentligen inte handlar om något speciellt :)

2 Bella:

Typ kvart i två på dagen föddes jag :)

Vad härligt smaskigt allt såg ut!

Hoppas du hade dig en fin födelsedag!

Kram!

3 Inger Maryissa:

Stort Grattis i efterskott på födelsedagen

och kan tänka mig du hade en fin dag med gotti-gotti och fina presenter och blommor

och oj,....vilken så fin Trollslända....

en sån vill jag också ha ;-).....vet du möjligen var den finns att köpa ?

Mysig bild på på lille Connor som säkert också var glad över sina presenter

ha en fin helg

Kommentera här: