Gatukonst

När jag och syrran väntade på anslutande tåg i Karlstad den 30 april så hann vi gå runt lite i staden. Då hittade vi nedanstående objekt på Drottninggatan. Jag tycker det är riktigt snyggt med sådant! Det piffar upp och gör mig glad!

Glada färger.

Kommentarer:

1 Bella:

Hur snyggt som helst ju! Livar upp lite!



Boken vi utgår ifrån är från 2010, så vi får hoppas att det står annorlunda där :) Psykiskt? Pfff, nja, den köper jag inte! Så säger föreläsaren det kommer det bli krig! :)

2 Georg Hendrix:

Visserligen kan jag förstå om ens favoritband släpper tre liknande album och sedan gör ett fjärde som skiljer sig mycket och man tappar intresset.. Men mitt musikintresse är för stort för sånt. Jag försöker alltid ge band/artister jag tycker om många försök. Inte sagt att jag älskar allt, men jag försöker se det för vad det är. Greppat inte hur ens favoritband kan bli "skit" på alla sätt för att de drar in lite synth eller ändrar klädstil...



Många äldre verkar vara av en mer absolut uppfattning. De vet vad de gillar och resten är ointressant / strunt.. Även fast det nästan märks att de knappt lyssnat på materialet. En attityd jag som skrivet tycker är tråkig. Queen släppte hur många låtar? 200 (+).. Ska alla vara lika bra som Bohemian Rhapsody, Death on Two Legs eller Who Wants To Live Forever? Ganska solklart i mina öron att ett band, vilket som, förr eller senare släpper några låtar som inte är lika inspirerade eller mindre nytänkande.

3 Bella:

Aha!! Ja då håller vi tummarna för att det står rätt, annars får du berätta för mig hur det egentligen står till! :)

4 Gaymasen:

Åh kul! Vet att detta gjorts mycket i andra länder men skoj att det kommit hit också. Så tråkigt med "vanliga" elskåp och liknande. :D

Kommentera här: