Firat Robin med restaurang och bio

Robin hade ingen aning om var vi skulle idag. Först plockade vi upp Kristoffer, syrran och hennes sambo. Sedan bar det av till Karlstad. Första stoppet var restaurang Nya Peking där vi åt riktigt god mat. Vännen Patrik mötte upp med oss där. Jag beställde stekt ris Peking special som var väldigt gott! För ovanlighets skull beställde vi alla olika mat så det var intressant att se vad alla fick.

Efter att vi blivit mätta och nöjda gick vi och löste ut biobiljetter. Alla utom Patrik, som var tvungen att dra vidare, skulle se Avengers 3D och alla hade bokat raden med de extra breda stolarna och benutrymme. Det var en riktigt bra film (recension kommer senare)! Dock så märkte jag en fördel med att gå på bio i Arvika istället. Alla gånger som jag varit på bio i Karlstad, Göteborg och Stockholm (enda ställena jag varit förutom Arvika) så har folk aldrig kunnat HÅLLA KÄFT! I Arvika (där jag ändå gått flest gånger) har det hänt någon enstaka gång, men det händer VARJE gång jag är i en annan stad på bio. Sitta och prata på bio? Lär er biohyfs innan ni går på bio!!!! Tjattra kan ni göra hemma i era egna soffor. Sådär... Det var "dagens utbrott". Bra att ha det överstökat! Hehe...

Jag har sett Hulken-filmerna, Iron Man-filmerna och Captain America. Dock inte Thor och vet inte heller om det finns någon film om Hawkeye. Det refereras i alla fall till Thor-filmen så det hade kunnat vara kul om jag sett den innan, men det förstörde inget i alla fall för jag har läst någon Thor-serie och känner till den nordiska mytologin så jag hängde med.

Det blev hemfärd direkt efter filmens slut och vi kom hem till en väldigt glad Connor som haft dagen med sin mormor och morfar. Så härligt att han återhämtat sig så bra efter sjukdomen att vi känner igen vår lille sötis igen! Nu ska han bara få bygga upp krafterna igen så hoppas vi slippa sjukdomar ett tag.

Kommentarer:

1 Sofia:

Härligt.

Kommentera här: