Sett filmen Taken

Spoilers förekommer!

En pensionerad CIA-agent (Liam Neeson) reser till Europa och förlitar sig på sina gamla kunskaper då han bara har några dagar på sig att hitta sin kidnappade dotter innan hon är förlorad.

Yes! En riktig actionthriller! Äntligen! Det var ett tag sedan. Stunten och effekterna är PÅ RIKTIGT! Underbart! Jag älskar när de kör bil på riktigt och inte har med någon dataanimerad skit som i Die Hard 4. Jag sitter och är förbannad nästan hela filmen också så jag vill gå in i rutan och hjälpa Liam Neeson att dänga skiten är de där j*vlarna som kidnappar unga tjejer och säljer dem till ett liv med prostitution och droger. Att män anser sig kunna äga en kvinnas kropp på det viset gör mig sjukt förbannad och äcklad.

Skådespelarna är toppen! Alla är helt rätt för sina roller. Effekterna är, som jag redan nämnt, riktigt riktigt bra! Denna film kan jag varmt rekommendera!

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Ja visst är det störande. Skulle köpa tajts till Vide och köpte två storleka för stort men de var ändå på gränsen till för små. Fattar inte grejen. Om ett barn är litet så köper man väl en mindre storlek en 92 ska väl vara en 92 oavsett kön liksom. Jaja nu får vi tro att en större passar för han var så söt i den.

Åh taken är bäste filmen! :)

2 Lina:

Det är en riktigt bra film, en av mina favoriter. Dock tror jag inte riktigt på att uppföljaren kommer hålla samma mått.

3 Georg Hendrix:

Taken är en modern klassiker.. eller ja, typ!



Trodde den skulle vara lite "B"-först (dvs. innan de kidnappar tjejerna och Liam kommer in) men den växter absolut!



Hamnar bland de högre positionerna i min samling !

Kommentera här: