Tiggarkatt

Hur kommer det sig att katter är så otroligt bra på att få det att se ut som att det är synd om dem, trots att de fått mat för bara en halvtimme sedan?
 
"Neeej då. Jag tigger inte. Inte alls..."
 
Kolla blicken liksom! Väldigt ofta är de två också. Hur ska man kunna motstå det?

Kommentarer:

1 Gaymasen:

Haha ja väldigt svårt att säga nej då ^^

Jag brukar köpa en del på tjejavdelningarna. Koftor, blusar och sånt. Men vissa plagg är ju för tjejiga men har väldigt snygga mönster i sig. Då önskar jag att det fanns på lite mer "killiga" kläder men med de snygga mönstrena :))

Svar: Håller med! Jag kan bli lite irriterad på barnavdelningen ibland när jag hittar ett jättefint färgglatt plagg och så är det nån j*vla volang, spets eller glitter på plagget...hehe... Jag skulle inte sätta något sådant på mitt barn om det ens var en flicka så... Känns ganska onödigt.
Highlandertess

2 Helena:

Hehe, jodå, katter kan det där! :)

3 Lina:

SVAR: Jag gillar visserligen blogg.se nya design, men det är ändå för jävla irriterade när saker och inte inte funkar som det ska. SOm det med kommentarerna. Varför börja tjabba nu när det har funkat innan liksom?
Jag har fortfarande problem med att komma åt vissa av mina inlägg, eftersom bloggen inte fattar att det behövs en nästa sida knapp för att komma åt resterande inlägg. Jag har gjort ett test och det krävs minst 31 inlägg för att nästa sida knappen ska komma upp och då kan man ändå bara se 15 åt gången. För jävla dumt är vad det är.

Sicken liten sötnos och det är väl klart att man inte kan motstå de ögonen =)

Kommentera här: