Sett filmen Our idiot brother

Spoilers förekommer!

Livet har inte gått så bra för Ned. Efter att ha blivit släppt från fängelse får denna naive man bo växelvis hos sina tre systrar, där han lyckas ställa till med diverse röror.
 
En trååååååkig film! Jag blir dessutom så arg på systrarna! När en av systrarna får veta att hennes make är otrogen så påpekar hennes systrar (HENNES SYSTRAR) att det nog inte är så konstigt för att systern inte längre klär sig snyggt, inte använder linser, sminkar sig, fixar håret och så vidare. Systern är tvåbarnsmamma och den yngsta är 5 månader gammal. Så de säger att det är HENNES fel att maken är ett otroget svin!? Patetiskt! Jag ville gå in i tv:n och göra "tusen nålar" på systrarna som sa det.
 
Blir också arg när brorsan påstår att "alla små pojkar slåss" och menar att mamman ska vara ok med det. Är det bara jag som tycker att våld är fel ÄVEN när det gäller pojkar? Pojken börjar på en karatekurs och det ser jag inget fel i för det är en kontrollerad, disciplinerad sport, men när brorsan pratar på att slåss så känns det som att han menar något helt annat. Som att det är genetiskt bestämt att pojkar slåss och att de måste slåss just för att de är pojkar. Patetiskt!
 
Paul Rudd brukar vara bra, men här är han bara tråkig. Adam Scott är helt ok, men allra bäst är Rashida Jones. Hon är den enda som gör något som är värt att se! Hon är underbar!
 
 Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Gaymasen:

Sv: Jag tar inte illa upp om folk tittar på samkönade par som kysser varandra om man ser i blicken att det är av nyfikenhet eller glädje. :))

och apropå det där med rökning och grannar hade jag ingen aning om! Ska jag verkligen komma ihåg till framtida grannar, haha. Jag hatar verkligen när folk röker i min närhet. :))

Kommentera här: