Connor och jag på bröllop

Idag var vi på en kompis bröllop, Connor och jag. Det är en prövning att gå på sådant med små barn, men det gick bra. Först var det ceremoni i kyrka. Då var Angelica en räddare i nöden med majskrokar i väskan när Connor tyckte det var lite trist att sitta still. Jag ska tacka dig på nåt vis, för Connor åt ju upp en hel del av W's krokar! Det gick rätt så bra ändå tills Connor knyckte till på nåt vis och ramlade ur kyrkbänken. Ooops! Snabb unge och långsam mamma går inte så bra ihop. Han slog sig dock inte och tröstades snabbt.

Brudparet var rörande att se på. Deras blickar mellan varandra sa mer än ord. Efter kyrkan blev det att åka till stället där bjudningen skulle hållas. Connor blev ledsen när det inte var glass i en glassfrys (det var klistermärken av glass på utsidan, men annan mat inuti). Annars så lekte han med en del leksaker där och så försökte han rulla sig i en lerpöl en gång, men jag hann ifatt honom precis innan han lade sig ner. Lokalen var jättefin!

Sedan var det kört. Connor hade inte vilat på hela dagen och blev så där paniktrött som han kan bli då. Försökte med en biltur, men det hjälpte inte så vi var tvungna att tacka för oss och åka hem. Hade redan lagt presenterna på presentbordet som tur var. Hemma så däckade vi båda två och nu är det dags för den riktiga sängen känner jag.

Dagens outfits. Connor i kilt, dagen till ära. Jag körde helt överraskande (hahahaha) med lila.


Nygifta!


Min och Connors plats vid bordet. Så synd att vi var tvungna att åka tidigt!

Kommentarer:

1 Lina:

Jag brukar inte gilla lila kläder men din klänning är underbart fin. Jag som inte trivs i lila skulle t.om kunna bära den.

SV: Anledningen till att jag skriver filmens namn och datum ovanför biljetten i bioboken är för att de tillslut bleknar. En skräpbiljett tappade färg och text på bara en månad.

Nu blir jag ju lite nyfiken, vilka frågor som är kopplade till Alien hade du när du såg Prometheus?

Svar: Ja, har märkt det med biljetterna. Förstår inte varför färgen bleknar när de är skyddade inuti en bok....? :-S Jo, det jag undrade om Prometheus var att när skeppet kraschade så landade det på ett vis så det såg ut som skeppet de hittar i Alien. Dessutom spårar Nostromo en nödsignal och den borde komma från det området i och med att det är där nödkapseln landar. MEN varelsen lämnade rodret i det skeppet och i skeppet de hittar i Alien så sitter en varelse just vid ett roder och bröstkorgen är "sprängd" på den. Så då måste de ha hittat ett av de andra skeppen, men hur kommer det sig att det skeppet inte är begravt som de övriga isf...? Jag får det inte att gå runt, så därför måste jag nog se Alien igen snart och se om det är något jag missat :-)
Highlandertess

2 Lina:

Ahaa men den frågan har jag ett svar på. Skeppet vi ser i Alien befinner sig på en annan planet. Prometheus utspelar sig på LV-223 och Alien på LV-426, ge och ta på några siffror där. Så Jag tror det är skeppet som lämnade planeten i slutet av filmen som kommer leda oss till svaret så småningom, om det kommer en uppföljare vill säga. Annars är han fan död den där Scott.

Svar: Aha! Men då är jag supersugen på uppföljaren till Prometheus nu :-) Meeeen.... det måste alltså innebära att det är med minst en till sådan där varelse på det där skeppet som Noomi och roboten åkte iväg i :-S
Highlandertess

3 Lina:

Ja, eller så har ett skepp stuckit iväg innan Prometheus anländer till planeten. Frågorna är många och sagan är definitivt inte över än. Men den stora frågan är ju om vi kommer få ett slut eller en mitten på sagan...

4 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa :

Ja det var verkligen jättemysigt med barnkalas :)

Men herregud! Kilten! Jag dööör vad sött! :)

Kommentera här: