Äntligen keps till Connor

Connor och jag var till Apoteket idag för mina mediciner började sina. Det var dock frestande att gå därifrån då jag fick nummer 80 och nummer 61 betjänades då. Men vi "trökade" oss genom väntetiden genom att titta runt lite. Connor hade en riktigt tålmodig dag. Han har mer tålamod än en del vuxna då, så det gick jättebra! Köpte bubbelbad till honom och då fick man med en necessär med lite prover och en badleksak. Sånt gillar jag!

Efter det var vi på Miljömyran och ÄNTLIGEN visade Connor intresse för en keps. Han har en solhatt och en "gubbkeps", men ingen vanlig keps så har varit ute efter det ett bra tag. Fast fram till idag har Connor alltså inte visat något intresse alls, så han letade nog bara efter "rätt" keps. 5 kronor var ett riktigt kap också!

Idag är Connor 22 månader!

Den större flaskan köpte jag och det andra kom med på köpet. Lite krämer, bubbelbad och leksak i en necessär.


Kepsen som Connor ville ha. Riktig tur att den passade också i och med att det var på second hand och bara fanns en!

Kommentarer:

1 Göran:

Tack för din kommentar. Min frysdörr hade stått öppen i över ett dygn så det mesta var förstört. Fanns dock lite käk kvar längst in som jag ska laga till nu. Blir storkok. Chansar på att laga till kyckligen. Kanske är dumt men den verkar vara ok och hade inte tinat upp helt.

2 WhoopsieDaisie:

Ville ju säga HEJ efter alla kommentarer du tagit dig tid att skriva hos mig.
Ha det GOTT!!

Kommentera här: