10 år sedan min student

Japp, i år är det redan 10 år sedan jag tog studenten. Samtidigt som det känns lite avlägset så känns det inte alls som så länge sedan. Kommer ihåg att jag envisades med de högklackade skorna hela dagen så mina tår domnade bort och återkom inte förrän efter 4 dagar. Det var lite äckligt. Annars så hade jag superkul! På själva studentdagen var det hem och fira med släkt. Dagen efter gick vi ut med skolan och käkade mat och sedan var det PARTY. Jag passade verkligen på då, för jag tyckte det var underbart att ha tagit studenten. I och med mina värkproblem så blev skolgången försenad och jag kämpade mot värk, trötthet och frånvaro från skolan. I slutändan gick det alltså och jag firade till tusen!

10 år senare då. Vad har jag gjort? Jag har blivit sambo. Jag har blivit mamma. Det största som hänt i mitt liv! Jag har tagit högskoleexamen i turism (underämne psykologi). Jag har rest en hel del, varit på konserter, lärt mig MYCKET och haft en riktigt bra tid! Visst har det funnits mörka, tråkiga saker också, men det är sådant jag tar mig genom och går vidare ifrån.

Ett glatt 10-årsjubileum önskar jag alla klasskamrater från den tiden! Ta och unna er något extra en dag för att fira!

Studentkortet 2002. 
 
Bild från middagen med skolan fredagen efter studenten.

Kommentarer:

1 Helena:

För mig är det 21 år sedan jag tog studenten -jisses, vad gammal jag är! ;)

2 Gaymasen:

Åh vad härligt, gamla minnen. :D

Och ja helt sjukt. Jag tycker dock det är lite småroligt om än väldigt bisarrt och sjukt. SKulle aldrig få för mig själv att göra så mot ett djur man haft hemma. Knasigt. :)

Svar: Nej, jag förstår mig inte alls på folk som stoppar upp sina döda husdjur. Jag tycker till och med att det är äckligt och läskigt att stoppa upp vilda djur, men just husdjuren också som man har en sådan kärvänlig relation till (jag iaf). Huh, säger jag :-S
Highlandertess

Kommentera här: