Sett filmen Scooby-Doo och Loch Ness monstret (tecknat)

Spoilers?

Scooby-Doo, Shaggy och gänget är i Skottland för att hjälpa Daphnes kusin anordna Höglandsspelen. De besväras dock av Loch Ness-monstret som verkar vara ute efter att förstöra spelen.
 
Vilken rolig film! Jag är inte så mycket för tecknat, men denna var kul. Scooby-Doo är irriterande ibland, men jag ignorerar honom för det mesta. Jag tycker det är hysteriskt kul när de kör in i Drumnadrochit och föraren har svårt att säga namnet (vilket vi hade i början när vi var i Skottland....hihi). Sedan att byn inte alls ser ut som på riktigt... det är en annan sak jag skrattar åt. Det är ett klassiskt Scooby-Doo-äventyr med Skottland som miljö, så jag gillar det. Nu låter det som att jag automatiskt gillar allt som är relaterat till Skottland. Inte riktigt som det är. Allt relaterat till Skottland intresserar mig. Sedan måste det vara bra för att jag ska gilla det.
 
Denna film kan nog passa barn från 3-4 år kanske... I mitt tycke och beroende på hur barnet är förstås. För den kan vara liiiite läskig på en del ställen.
 
Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Gaymasen:

Taaack! Riktigt härlig känsla att ha kommit in :))

Kommentera här: