Never Ending Story

Jag går och längtar efter att Connor ska bli gammal nog för att se film och just nu är mitt sug inne på Never Ending Story (originalet). Missförstå mig rätt. Jag älskar att han är liten också och vill inte att tiden går snabbare, men samtidigt finns så mycket att se fram emot. Dock så får jag tänka på att han kanske inte alls blir filmnörd som hans mamma och pappa.
 
Jag såg inte filmen som barn. Jag såg musikvideon. Lyckodraken skrämde mig rejält. Jag tyckte att den var såååå hemsk. Mycket hemskare än det "onda" vargdjuret som är med. Vet inte varför, för numera tycker jag lyckodraken är så otroligt söt och charmig. Har sett filmen flera gånger som vuxen och den är så otroligt charmig och välgjord. Härliga effekter! Den kan också vara otroligt sorglig. Hästen i myren tar tag i mitt hjärta varje gång.
 
Musikvideon jag såg som barn. Never Ending Story - Limahl. Otroligt härlig låt! Hmmm... vad många gånger jag använde ordet "otroligt" i detta inlägg...hahaha!

Kommentarer:

1 Maol:

Det är något speciellt med äldre fantasyfilmer. ^_^
Som Legenden också.

2 Jokern:

Säker på att han just kommer vilja se de filmer du vill se då:P

Svar: Jag ska iaf visa honom en del speciellt utvalda filmer ;-b Om han gillar dem eller inte, eller om han t.ex. slutar kolla för att han tröttnar/inte gillar den så är det helt ok :-)
Highlandertess

3 Gaymasen:

Åh jag älskade den filmen!! :))

Och fyyy på dig. Disney går ju bara inte att hata. Det är påkostad, underbar MUSIK och riktigt genomtänkta handlingar. Nej. Disney är bäst. ^^

Svar: Hahaha :-D Nej du, Disney har aldrig gått hem hos mig. Musiken till Lejonkungen är dock bra :-)
Highlandertess

Kommentera här: