Fast i regnet

På vägen till Tilde Tryck skulle jag göra ett ärende på Ramströms. På vägen därifrån började regnet ösa ner och jag hann precis under järnvägsundergången. Där tänkte jag vänta ut det värsta och trodde jag skulle få förbli torr. Tji på mig. Avrinningen fungerade inte så vattnet fyllde på mer och mer. Till slut var jag tvungen att ge mig iväg ändå om jag inte ville stå där och plaska (i vanliga skor). Det var lagom kul.
 
Men väl på Tilde Tryck blev humöret höjt i alla fall. Det är kul att vara där och idag bjöds alla på Hantverksmagasinet på jordgubbspaj. Mums! Jag sorterade och gjorde i ordning paketkort idag. Verkligen ett jobb för pedantsidan av mig...hehe... Det säljs några nya saker på Tilde Tryck nu förresten. Set med tre pennfodral och tidningspapperskassar (gjorda av före detta gatubarn i Indien av gamla tidningar, så det går till bra ändamål). Riktigt häftiga!
 
Regnet bara öste ner.
 
Lite oroväckande när jag såg att vattnet inte rann bort som det skulle. Men så snabbt kan det väl inte stiga tänkte jag.
 
Under två minuter senare så var min sista torra fläck på väg att översvämmas. Cykelhjulet syns i nedre kanten.

Kommentarer:

1 Bella:

Shiiiit! Jäkla skur!
Skulle egentligen ha varit utomhus, men fick andra planer, vilket gladde mig när jag sen gluttade ut genom fönstret. Hoppas dina skor torkade snabbt!

Svar: Ja, men precis när hela jag torkat så skulle jag hem från Tilde Tryck...hehe :-S Så skorna blev blöta igen.
Highlandertess

Kommentera här: