Spolat ett öra

För första gången i mitt liv fick jag ett öra spolat idag. Känner nu att jag skulle ha frågat om vi kunde spola det andra med för nu hör jag väldigt bra på det spolade örat...hehe... Det var en blandad känsla att spola örat. Det smärtade en del och kändes lite skumt att ha ett högt PFFSSSSBSCCCHHHH i örat (om ni inte följer med i min fantasi så var det så vattnet lät), men samtidigt rätt så skönt. Jag fick hålla i ett kärl under tiden dit vattnet rann. När det var spolat så kollade sköterskan igen (innan spolning såg hon inget fel förutom lite vax). När vaxet var borta såg hon att jag har en infektion. Så jag fick örondroppar med penicillin mot det som jag nu ska ta tre gånger om dagen tills besvären är borta + någon dag.

När örat var spolat förresten så kände jag mig yr. Jag sa det till sköterskan och hon sa att det är vanligt att känna så och att jag skulle säga till om jag blev FÖR yr. Men jag blev bara "lagom" yr...hehe... Kändes nästan som en väldigt kortvarig fylla utan något obehag efteråt. Inte alls som den obehagliga gången då jag blev yr inne på en affär som gravid.

Nu är behandlingen igångsatt så hoppas att det ska bli bra snart!

Bjuder på en rolig bild istället för nåt tråk om öronbehandling. Connor med en riktig busmin.

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

Har aldrig testat det där men många säger att det gör susen. Men om jag gör det hör jag ju barnens tjat mer tydligt så frågan är om det är värt det ha ha

Kommentera här: