Sett filmen Rika vänner

Spoilers förekommer!

Olivia (Jennifer Aniston) fick nog och sade upp sig från sitt välbetalda jobb. Nu försöker hon få saker att gå runt bland annat genom att arbeta som städerska. Att ha kvar sina rika vänner, som hon var jämlike med tidigare, kan visa sig svårt.

Varför, varför, varför såg jag denna? Trodde det skulle vara en sådan där halvmysig förutsägbar komedi. Men nej. Det är en totalt urtråkig vardagsdeprimerande film. Jag avskyr vardagsdeprimerande filmer! Frances McDormand och Joan Cusack är med, men de är också tråkiga. Jag skulle ha haft större nöje av att städa badrummet (och då ska ni som inte känner mig veta att det är min värsta hemmasyssla...huh, det där avloppet under badkaret alltså...).

Rekommenderar inte denna överhuvudtaget.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Jeanette:

Jag håller helt med dig! Den filmen är verkligen inget höjdare...



sv: Ja, det känns ju som fusk om man tar piller eller så. Nu fick jag avbryta min detox eftersom jag blev sjuk, men tror absolut att det gjorde lite nytta. Det där med att tänka på kosten för sina barns skull är ju jättebra. Dels får man ju en sporre själv att bli mer hälsosam men även att man tänker på att dom ska få bättre matvanor än man själv har haft.

2 snigelpicka:

Ok, då ska jag inte se den då :-P

3 Jeanette:

sv: Jag hade redan en förkylning på gång, så hade inget med detoxen att göra. Hade bara hoppats på att den skulle försvinna istället för att bryta ut...

Kommentera här: