Öppna förskolan idag

Vi var på öppna förskolan en gång när Connor var 7 månader, men det kändes inte så bra då. Det var väldigt stojigt och Connor satt mest och såg förskräckt ut. Idag var vi dit igen (nu är han nästan 17 månader) med Kimmi och hennes barn. Först var han avvaktande, men efter mellanmål så var det full fart på honom. Det var inte så många barn idag så det var lugnare än förra gången. Kändes skönare även för mitt huvud för jag klarar inte om det blir för mycket omkring mig. Eller klarar det gör jag, men tycker det är obehagligt.

Tog inga bilder idag så bjuder på en bild från då vi hälsade på Connors morföräldrar förra veckan. Tagen på bar gärning då han klättrar.

Kommentarer:

1 Bella:

Tack för de orden, hela klassen är galet förvirrad :D Jag kör på och hoppas på det bästa! Kram!

2 Louise:

Kul att han gillade att vara där iaf :)

3 Sophie / Blogg.se:

Hej Tess, Vad roligt att du besökte mig, alltid lika kul att kolla igenom blogg.se bloggar som kommenterar, bästa sättet att fylla på min "håll koll på lista" :-) och speciellt roligt när de visar sig vara en så här fin blogg!

4 Linda aka Javamorsan:

Jag har vart på Öppna förskolan 2 gånger under mina 9 år som mamma. Insåg båda gångerna att nej tack det räcker inte att vi alla har barn jag trivdes icke!

Kommentera här: