Sett filmen Easy A

Spoilers förekommer absolut!

En high school-tjej vid namn Olive (Emma Stone) börjar experimentera med rykten och märker hur snabbt man kan färdas från osynlig till skolans slampa.

Det här är en myskomedi i mina takter! Den lever upp till alla förväntningar jag hade plus lite till. Jag älskar att huvudkaraktären tar upp sköna 80-talsfilmer! Jag gillar att hon verkligen går stenhårt in för ryktet som startats. Självklart blir det jobbigt till slut för det finns väl ingen som helt skiter i vad andra tycker och säger till en? Man blir sårad och till slut börjar även Olives tuffa yta krackelera. Att en tjej som har "förhållanden" ses på ett negativt sätt, medan det är tvärtom för en kille som till och med hyllas av en del är tyvärr en verklighet. En kille blir "erfaren" och en tjej blir "slampig". Sjukt att det är på det viset. Jag har alltid tyckt att folks sexliv är något de får sköta själva och inget folk behöver ha åsikter om eller diskutera.

Jag tycker det är härligt med en kvinnlig karaktär som är SMART, sarkastisk och som känns NORMAL. Även då hon försöker öka på sitt rykte som lösaktig (ett helt falskt rykte) så känns hon inte som en bimbo. Hennes föräldrar är underbara de också. De vet inte riktigt var gränsen går för föräldrar egentligen och det är just det som är så skönt. Det går inte att beskriva helt i ord hur bra de är, så SE filmen!

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Gaymasen:

Hm, kommer inte ihåg om jag sett den eller inte..



Och nej det är sant. Men jag kan ju inte skriva att pussen är fiskpappan, då blir han mallig att han skulle vara "mannen" och jag mamman. Och det går ju inte. ;-)

Kommentera här: