Oscargalan 2012

Inatt satt syrran och jag uppe och kollade på den 84:e Oscargalan. Räknade ut att jag kommer vara 48 år (eller på väg att fylla 48 år) när det är den 100:e. Oj!

Vi hade en del tilltugg i form av kycklingspett, strips, gurkstavar, dip, vindruvor, kolor, crostini med mjukost, mozzarella och tomat och självklart en hel del Coca cola. Det började riktigt bra! Streamingen fungerade fint! Men så blev den överbelastad på grund av för många tittare och kraschade. Tyvärr blev vi tvungna att kolla på Kanal 9. Men duon som kommenterade lyckades för en gångs skull hålla ordb***eriet nere på en, för dem, väldigt låg nivå. Det var "bara" 4 gånger under galans gång som jag fick spetsa öronen för att höra vad som sades på galan bakom deras röster. Andelen kassa skämt hade också minskat. Kanske hade de ändå tagit åt sig något av den kritik de fick efter fjolårets gala?

Billy Crystal var en bra, avslappnad värd för galan! 9:e gången för honom. Chris Rock var rolig och flera presentatörer kändes helt rätt. Undrar dock vad Jennifer Lopez och Cameron Diaz sysslade med. Deras presentation föll platt. Varför var det bara två låtar nominerade för Best Original Song? Tråkigt att det inte var fler. 9 (!!!) filmer var nominerade för bästa film och det var lite väl många. Skulle ha gått att minska lite på det. HÄR kan ni kolla in alla som fick statyett. Största vinnaren blev The Artist som tog hem de tunga priserna.

Tilltugg, statyett och röstsedel redo.

Kommentarer:

1 Yohanna - vecka 23!:

Wow, läckra tilltugg :)

Tack för din kommentar!! :)

2 Lina:

Jag tycker Billy Crystal är så tråkig! Men det var en del roliga stunder, som Emma Stone, Robert Downey Jr. Chris Rock. Och om du frågar mig så var det mest skit som var nominerat detta året.



Jag var nästan i chock då den där fjollorna nästan kunde hålla truten. Men under röda mattan var de fruktansvärda. Man kunde se matta i bakgrunden medan vi fick sitta och glo och lyssna på Filip och Fredrik eller vad de heter. Visserligen inte hela tiden, men ofta.



Ni har t.om en fejk(?) Oscars ser jag, vart har ni fått tag på denna?

3 Louise:

Äh, den där Oscarsgalan. JAg tänker alltid att jag ska titta men jag lyckas alltid missa när den väl kommer ;-)

Kommentera här: