My Love Basket-drömmar

Jag har en så kallad My Love Basket där man lägger in kläder från många olika försäljare. Kläder man fastnar för, faller för och kanske planerar att köpa. Jag gillar att man kan lägga in kläder till sig själv, sin partner och sitt barn i samma lista. När jag då ska köpa något så behöver jag inte leta runt på olika ställen för jag har redan lagt in allt på en och samma plats.

Här nedan är en drömklänning. Jag har aldrig haft något plagg som har ena axeln bar så det skulle vara spännande att testa. Det där med dubbla lager som denna klänning har är verkligen min grej! Färgen tycker jag är underbar! Den balanserar mellan lila och blått på ett vackert sätt och jag skulle verkligen vilja se klänningen irl.

Ax Paris - Tyne Dress hos Mylovebasket

Med detta inlägg deltar jag i en tävling med Bloggerfy i samarbete med Mylovebasket och Nelly.

Kommentarer:

1 ANGELCHANELLE:

Klänningen var faktiskt sjukt snygg ! Dock undrar jag varför du aldrig haft något plagg med ena axeln bar förut ? Självklart är det inget du behöver svara på om viljan inte finns :)

2 Cassie:

sv:



håller med borde sänkas till någonstans vid 50 års åldern för då orkar man fortfarande ha lite roligt..tycker det här är helt sjuk dom kommer köra sönder alla riktiga arbetare.. deras arbete är ingenting i jämförelse med våra.. dom vet inte hur det är att slita med hela kroppen.. vad är de jobbigaste dom måste göra? sitta i möte? resa världen över? oj liksom vad jobbigt? medans vi andra ska slita sönder oss den tycker om att man ska byta til ett lättare jobb nä fy för dom! hoppas verkligen inte att detta går i genom för det finns ingen som kommer att vilja detta i de äldre generationerna..



:) v.h

3 Maol:

Det går fort som tur är och maskinen ser ut så här.

http://bambi.alltforforaldrar.se/2010/june/utkast-juni-18-2010.html

Kommentera här: