Månadshandlande i Karlstad

Denna gång stannade Connor hemma, fortfarande sjuk, medan Robin och jag fick med oss Jörgen till Karlstad istället. Stoppen blev Rusta, IKEA, Coop Bergvik och ICA Maxi. På Rusta skaffade jag lite grejer till ett pågående projekt så det kommer bilder framöver då det tagit form. Likaså en grej som jag skaffade på Coop tillsammans med en grej på IKEA och en grej till på IKEA. Sedan så är jag inte riktigt så extrem att jag tar kort på matvaror och sådant som vi skaffar...hehe... Det vore om det var något riktigt speciellt i så fall. Övrigt dyker dock upp här nedan.

Till Connor: bananskydd, en pipmugg utan öron och en übersnygg mjuk jacka (ICA Maxi).


Ny halkmatta till duschen/badkaret (ICA Maxi).


Miniräknare då min superduperminiräknare pajat....snyft. Det här är en amatörmodell jämfört med den avancerade som jag hade tidigare, men har inte råd med en sådan och tror inte jag ska räkna några värst komplicerade mattetal så det kommer nog gå bra. Är tyvärr av den nostalgiska sorten och min förra miniräknare var med mig genom hela gymnasiet (matte A, företagsekonomi A, matte B) och Komvux (halva matte C).


En förvaringslåda som jag inte kunde motstå (Rusta). Förvaring har man aldrig nog av verkar det som så...

Kommentarer:

1 Diana:

Rusta är bästeAffärn! :D å haha en annan får lätt ångest av en sån gammal monsterräknare :s.. Typ en 900:- casio stor grå pryl som man tydligen kunde spela snake på..

Kommentera här: