Alla hjärtans dag för alla

Vi uppmärksammar och överraskar varandra även på andra dagar än Alla hjärtans dag, så den dagen utesluter inte andra som en del verkar tro. Sedan så anser jag också att det inte bara är en romantisk dag, utan att den innefattar kärlek av alla slag. Därför brukar vi skicka kort till de närmaste, några får blommor, familjen får presenter, vi äter gott och djuren får lite extra god mat de också.

Till Robin gav jag presentkort på en chokladprovarkväll. Hoppas vi fått plats på den bara! Det får man veta ett tag innan kvällen är, så jag vet inte helt hundra än. Skulle vi inte ha fått plats så ska jag istället ta kostnaden för provsmakningen och köpa en massa olika chokladsorter och ha egen provsmakning hemma. Men hoppas förstås att det blir av för man ska visst få lära sig skillnaden på chokladsorter och vad som är "godischoklad" och så vidare. Tyckte det lät intressant!

Jag fick blommor (Robin och mina föräldrar), kort (mina föräldrar och min farmor), lotter (mina föräldrar) och säsong 2 av The Big Bang Theory (Connor och Robin).


Connor fick bollar (sina morföräldrar), kort (sina morföräldrar, min farmor och idag kom det kort från min moster och min farmors syster så de hamnade inte med på bild), en bingomaskin (från oss) och ett litet Duploset med gris, bonde och en "höbal" (från oss).

Connor gillar att kolla på Lotto och Keno på tv eftersom han är lite bolltokig. Där fick jag idén med bingomaskinen. Han gillar verkligen att veva runt bollarna och se dem komma ut en efter en. Dock så använder han den ALLTID under nära uppsyn från någon vuxen eftersom bollarna är så små.

Kommentarer:

1 Pernilla:

Haha, så gulligt att han gillar Lotto! :)

2 Linda-Mamma till Alfred:

Åh LAfred fick en hel låda med Duplos från sin pappa häromdagen gissa om jag blev glad jag bygger han river,mohahahaa..ja boken åker vidare i ett rasande tempo!

3 Maol:

Läste en intressant grej i VF.

I Indien har de som tradition på alla hjärtans dag att bränna posters eller dylikt som påminner om alla hjärtans dag. Som protest mot den västerländska promeskiösa dagen typ.

Kommentera här: