Tävla med Dustin Home

Ni som följer min blogg vet hur "kär" jag är i min mobil. Ingen Smartphone utan en vanlig med knappsats. Jag befarar dock att den sjunger på sista versen nu efter snart 3 år. Jag lämnade nämligen ett dricksglas obevakat en afton. Det brukar gå bra, men just denna gång ville Connor ha lite kul. *Splash* så befann sig drycken PÅ och I min mobil samt en bok som jag håller på att läsa. Räddade boken först (ja, jag är lite av en bokmal) så nu är min mobil lite konstig när jag trycker på knapparna.
 
Jag kan inte hitta en enda vanlig mobil som jag gillar bland de som säljs nu. Jag behöver inte extra stor text och jag vill inte ha en mer simpel variant än den jag har. Byta ner sig liksom, det funkar inte. Jag behöver inte heller en extremmobil som man kan ta med sig 2 meter under vatten för där befinner jag mig inte särskilt ofta. Nu när denna tävling dök upp så tänkte jag att jag kan passa på att kolla på dessa Smartphones då, i och med att jag inte har råd med en så vore det en dröm om jag fick lite hjälp på traven.
 
Jag hittade till slut en HTC 8X som föll mig i smaken.
 
 
• Bra bildskärm där bilden syns tydligt även om man tittar från sidan OCH i solljus! Min nuvarande skärm ser man knappt något på om man är utomhus och solen skiner så det vore skönt att slippa att skyla skärmen och titta jättenära.
• Bra kamera med vid vinkel.
• Möjlighet att ringa, skicka sms och mms (grundsyftet med en mobil liksom).
• Inbyggd förstärkare för bättre ljud på musik.
• Batteritiden verkar vara ungefär som på andra Smartphones.
• Och för att vara lite ytlig, den finns i en superfin blå färg...hehe...
 
 
 
dustin home bloggtävling Vi har det senaste inom bildskärmar och projektorer. Besök oss på nätet idag!

Kommentarer:

1 Lina:

Hemska mardröm! Jag har ärligt talat funderat på att köpa en sån där pensionärsmobil om min skulle gå sönder och den dagen lär väll komma förr eller senare...

Svar: Ja, det är lite så jag ser det också. Men jag tycker bara Doro är så otroligt fula så jag klarar inte av att köpa en sådan :-S Vanligtvis bryr jag mer bara om funktion, men även jag har en gräns uppenbarligen :-)
Highlandertess

2 Pernilla:

Jag känner samma sak. Min telefon sjunger också på sista versen och det verkar inte bättre än att man får skaffa en sån där nymodighet. :/

Svar: Ja, jag har en bra dator hemma så har inget behov av att surfa egentligen. Iofs så kan jag geocacha på egen hand om jag har en sådan och det kunde vara kul :-) Nu måste jag använda Robins smartphone och hans telefon verkar hata mig :-S
Highlandertess

3 Lina:

SV: Jo, det är ju där det tar emot. Fulheten är fruktansvärd men jag vill ändå ha en som överlever natten och då är väll den enda valet. Fast iofs, men kan säkert stänga av alla appar på de moderna sakerna och då lär den inte dra så mycket ström.

Svar: Ja, det är någon automatisk uppdateringsfunktion som min sambo stängt av på sin. Den sparar en hel del batteri. Man kan tycka att när de jobbat så mycket med mobilerna och lagt in så mycket grejer, att de skulle lägga åtminstone någon bit med att jobba på batterierna. De har inte hängt med alls.
Highlandertess

Kommentera här: