Middag och bio på tu man hand

Syrran erbjöd sig att vara barnvakt så Robin och jag kunde gå ut och äta middag och gå på bio igår. Det var mysigt! Vi gick till The Oven för att äta och kan säga att den mat jag beställde var jättegod! Robin trodde inte att jag skulle klara att äta upp för det var en väldigt rejäl portion, men där visade jag allt honom...hehehe... Jag tror ibland att jag har två magar.
 
Efter maten tog vi en skön, men kall, promenad över stan innan vi gick till bion. Filmen var Hobbit - En oväntad resa i 3D. Salongen var fullsatt. Hädanefter ska jag försöka passa in så vi kan gå på 2D när det gäller sådana här långa filmer. Jag tycker inte 3D tillför något, bara huvud- och ögonvärk. Nu blev det den föreställningen eftersom det inte gick 2D den dagen som passade oss. En filmrecension kommer senare.
 
Min mat på The Oven. Entrécôte med stekt potatis, bearnaisesås, sallad och sparris. Vet inte riktigt vad den lilla runda grejen till höger på tallriken var... Smakade lite zucchini-aktigt med någon ost i.

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

Gillar inte heller 3D faktiskt. Får bara ont i huvudet och sen är jag inte så impad på heller så det kan kvitta.

Härligt med bio och middag så där :) Hoppas julen vart fin? Kram

Svar: Tack, vi har haft en riktigt fin jul (förutom en förkyld sambo då...)! Hoppas ni haft en fin jul! :-)
Highlandertess

2 Lina:

Håller med dig. 3D är för korta filmer och inte ens det. Usch ve och fasa för det formatet. Det måste vara de två senaste årens stora hysteri.

Svar: Ja, många "äldre" filmer har gjorts till 3D i värsta hysterin. Titanic, Hitta Nemo o.s.v. *Suck och stön*
Highlandertess

3 Pernilla:

Låter som en underbar kväll. :) Visst var filmen bra? :)

Svar: Jag tyckte mest att filmen var dryg. Den var så utdragen, vilket förstås är förståeligt eftersom de ska göra tre filmer av en kort bok (fast märkte att de lagt till lite från andra böcker också).
Highlandertess

Kommentera här: