Resten av Karlstadsturen

Efter Mariebergsskogen igår gick syrran och jag till Värmlands museum för att kolla på tatueringsutställningen. Var hamnade jag? I ett annat rum där man kunde leka med en Legostad. Hmmm.... Den var superkul! Vi hade en Legostad när vi var små, syrran och jag, men denna var mycket större och så kunde man styra och kontrollera saker med hjälp av olika kraftkällor. Jag fick igång sol, vind och biobränsle, men vattnet gick inget vidare. Erhm... det var inga barn där just då, så tro inte att jag "skuffade" bort någon...hehe...
 
Hade tänkt få med hela affischen om tatueringsutställningen, men i höjd med den gick en man och grabbade tag i sitt eget ars... erhm... sin egen rumpa. Inte så fint.

I centrum passade vi på att kolla Myrorna, Lagerhaus och Clas Ohlson också (syrran hann även med Body Shop) innan vi blev hämtade av Connor och Robin som stannat kvar en stund längre på Mariebergsskogen. Därefter bar det iväg till Välsviken till Jula för nya vindrutetorkare och fina bilmattor. Sedan IKEA för mat och en del handlande (har en del projekt på gång) och allra sist månadshandlande på ICA Maxi. Puh! Skulle behöva åka på behandling efter en sådan tripp. Dumt att jag var på Tui Na-massage dagen innan... Kanske skulle ha bokat in det dagen efter.
 
En del av inköpen. Arbetshandskar till Connor (Clas Ohlson), top till mig (Myrorna), kuddfodral (IKEA), presentpapper (Lagerhaus), badtofflor (IKEA) och bilmattor (Jula). Hela bilden på badtofflorna fick inte plats så det är ett par haj- och ett par rosa papegojskor till Robin och ett par gröna papegoj- och ett par hajtofflor till mig. 5 kronor/par bara!

Kommentera här: