Lite shopping efter arbetet

Jag var på Tilde Tryck och arbetsprövade idag. Projektet jag jobbar på närmar sig slutstadiet. Kul! Efter att jag slutat skulle jag till några klädaffärer på jakt efter en specifik sak. Den saken hittade jag förstås inte, så jag måste göra ett nytt försök imorgon då de skulle få leverans då. Men jag hittade andra saker...hehe...
 
Ett linne (Lindex) till mig som jag kanske ska ha på Sweden Rock-kryssningen i höst, örhängen (Kappahl) till mig som också är mycket möjliga till kryssningen, vinterjacka och tröja (båda Kappahl) till Connor.

Kommentarer:

1 En pojkmammas vardag - Livet på torpet :

Jackan var ju hur fin som hellst!

Och tack för att du redde ut mitt frågetecken om J.R, det är spännande hur dom kan få till det i en serie ;)

Svar: Oh ja :-) Annars skulle de säkert få till det även OM han tog livet av sig. Man såg ju bara hur Bobby's död löstes med att Pamela hade drömt alltihop :-D
Highlandertess

2 That Sweet Emotion:

Det går av någon anledning inte att kommentera ditt "plastik igen..."-inlägg!

Men håller med dig. Plastikoperationer ska till största del användas i situationer där de verkligen behövs.. T.ex. om man som kvinna endast har ett bröst eller som man har ett könsorgan som inte bara är litet utan så FÖR litet.

Jag vill inte ha någon nudist-samhälle, men jag tror alla mår bra av att se hur andra faktist ser ut. Då märker de att alla har sina för/nackdelar och att man inte måste t.ex. ha c-d-kupa för att nå någon mall.

Då alla ser olika ut och vill ha olika saker tycker jag dessutom "ideal" är onödigt det med. Lär folk leva med vad de har istället för att göra plastikoperationer eller komma med massa siffror!

Svar: Krångel med blogg.se. Hoppas att det ska lösas!
Highlandertess

Kommentera här: