Läkarbesök, Lilla gubben och Herr Nilsson

Idag var Connor på ett extra läkarbesök på grund av att han gick ner i vikt i våras då han hade intensiv magsjuka. Det var mått och vikt hit och dit (jag mätte mig jag också för att visa Connor. Hade visst sjunkit ihop en centimeter sedan jag skaffade pass 2003 så nu var jag 165 cm...hmmm...) och visst är han liten för sin ålder, men han växer på. Hans vikt och längd är dessutom symmetriska så det är bra!
 
Connor fick läkaren att gapskratta en gång. Han hittade två dockor som han ville se på och jag räckte dem honom och såg namnen som var sydda på dockorna. Berättade därför för Connor att "det här är Julia och Wayne". Connor gick med dockorna till Robin och sa: "Wayne". Tror inte läkaren förväntade sig det så han skrattade glatt.
 
Jag blev sådär "mammastolt" över Connor igen för han var så snäll under hela undersökningen. Han lekte med alla grejer som fanns och pratade på för fullt. Hoppas han gör likadant på 2,5-årskontrollen då de ska kolla talet. För att han var så snäll så gick vi till leksaksaffären efteråt och så fick han välja ut en grej där.
 
Han valde Lilla gubben och Herr Nilsson. Fast han kallar hästen för "pippi-häst" än så länge.

Kommentera här: