Klänning med hög midja

Jag har en svaghet för klänningar i flera lager och även en svaghet för höga midjor. En viktig sak med hög midja är att klänningen under den har ett fint fall. En praktisk fördel som jag gillar med hög midja är att det inte klämmer på magen, som det kan göra med klänningar som har midjan längre ner. Finklädd brukar jag vara på festliga tillfällen och på många festliga tillfällen bjuds det på mat och dryck. Då vill man inte att kläderna man har på sig blir obekväma och klämmer eller stramar efter intag... *blink* Nu har jag hittat en klänning som har både flera lager och hög midja. Det är en Vero Moda-klänning som just nu är på rea också. Färgerna och detaljerna på den gjorde att mina ögon fastnade på den direkt. Åh, vad jag skulle kunna tänka mig att ha den på nyår med ett par snygga leggings under!
 Vero Moda - Vero Moda Contrast Godet Dress hos Mylovebasket

Kommentarer:

1 Jannice:

Ja, det kan låta lite lustigt.. men det har faktiskt varit lite som semester att ha varit föräldraledig denna gång :) Allt har flytit på bra, vi har kunnat göra allt vi velat och orkat på dagarna.. Nu måste jag ställa klockan tiiidigt och stressa omkring för att hinna med allt :P

Svar: Jobbigt :-( Hoppas inte det blir för mycket stressande utan att det lägger sig efter den första omställningen. Jag har bara varit föräldraledig en gång så har inget att jämföra med, men det var ingen semester för oss iaf :-) Hade en snäll bebis, men omställningen från 0 bebis till 1 bebis är verkligen stor :-) Nu är han 2 år och det är full fart.
Highlandertess

Kommentera här: