Sett filmen Hereafter

Spoilers förekommer!

Tre personer med helt olika liv i olika delar av världen kämpar med samma frågor...samma behov efter svar. Finns det något liv efter döden?

Jag blev helt lurad av denna film. Det stod thriller på kategori, men den är som ett stillsamt drama. Folk som tror på det som filmen handlar om kanske får ut något av den. Som film i sig tycker jag inte den var särskilt märkvärdig. Inte så sevärd. Jag kan se filmer som handlar om saker som jag inte tror på (hur skulle man annars kunna se fantasy till exempel) och ändå tycka att det är bra filmer, så det har inget med saken att göra. Det är två saker jag gillar i filmen. Effekterna precis i början när Marie har sin "upplevelse" och tvillingarna som med egna sparade mynt betalar en fotograf att ta ett foto av dem till deras mamma, som de älskar väldigt mycket trots att hon har problem och de får "städa upp" efter henne.

Skådespelarna gör bra prestationer i alla fall, men det är något med den som får filmen att falla platt för mig.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Jennie & FrökenFlis:

ja de va lite roligt att hon satt helt still under målningen, trodde hon skulle tröttna efter en stund hehe :)



Okej, ja men det är ju bra att han får välja själv, alla firar ju inte heller :)



Kramar

2 Gaymasen:

Hm. Kommer inte ihåg om jag sett den eller inte. :D



Och ja det är nog det bästa med att ha barn. Ursäkterna till att vara barnslig utan att någon tittar. Haha. ;-D

3 Lina:

Den filmen blev jag med besviken på och den klarade inte ens godkänt i mina ögon. Jag tog bort Thriller i min recension och kallade den istället för drama och fantasy, fantasy eftersom jag inte tror på det som visas och därför blev det som fantasi för mig. Ett segt och tråkigt drama.

4 En chic mammas bekännelser:

hej, jag håller på med en studie kring diskussionerna om att ta bort lustgasen, eftersom du är mamma så har du gått igenom en förlossning och kanske använde du mycket lustgas, hur skulle du reagera om du inte längre fick möjlighet till lustgasen !



ha en fin kväll kram !

5 amanda:

svar: jag håller med dig, det är toppen. och vår i Paris får du absolut inte missa, det är fantastiskt!

Kommentera här: