Regisserad dokusåpa

Tog en titt på Wermland forever nu ikväll och det var det tråkigaste jag någon gång sett. Regisserad dokusåpa? Helknäpp idé! Ursprungsidén med dokusåpor var att fånga "riktiga" människor när de gör vanliga eller helt tokiga saker för att se hur de reagerar. Big Brother är egentligen ett rätt så intressant psykologiskt experiment, i alla fall innan de gav deltagarna en massa lyxgrejer och folk började ställa upp för att bli "kända". Nej, detta Wermland forever kommer mina ögon aldrig mer att landa på.

Mullvaden är enda dokusåpan som jag har tyckt varit kul. Medan gruppen gör uppgifter ska en hemlig mullvad försöka sabba. Övriga deltagare ska försöka lista ut vem mullvaden är. De som är längst ifrån i sina svar i varje avsnitt åker en efter en ut. Mer av ett spel eller tävling än dokusåpa i mina ögon. Och det bästa av allt: ingen utröstning så det blir verkligen en värdig vinnare.

Kommentarer:

1 En chic mammas bekännelser:

godmorgon fina du, sitter och kollar på the voice och nu har forskare kommit fram till att idag är årets tråkigaste dag, hur skall du tackla detta ? :p



ha det fint kram

Kommentera här: