Fotoutmaning Dag 23

I all hast.

I all hast när håret känns hemskt kan det vara skönt att bara slänga ihop det i en hästsvans. Lite svårt när man inte har så mycket hår än kanske...hehe... Connor försöker sätta fast hårsnodd på huvudet.

Kommentarer:

1 Yohanna:

hahaha... skam den som ger sig!! ;) ;)

Svar: Ja halsbränna är halvkul, jag använde också receptfria grejor förra graviditeten, men denna gången försöker jag undvika det... vi får se på slutet, men jag tycker allt jag äter ger halsbränna just nu.. försöker styra bort alla cravings som bara skapar mer halsbränna, men hur lätt är det... hmmm...

2 Yohanna:

Svar: Min troligt blivande son kommer inte ha rosa, tyvärr :) haha.. Jag tycker inte alls det passar på en pojkbebis, utan ser det roliga i att få ha helt andra kläder nu när det mest troligt är en pojke. Men man är så olika, det är ju det som är så kul!! :) :)

3 Yohanna:

Svar: Nej jag är inte heller så glad för rosa, och det är verkligen ett problem för det är verkligen rosa i överflöd på alla håll & kanter i lillans garderob. Ända sedan hon föddes har hon preppats med rosa pga att min sambos släkt knappt innehåller några tjejer..... så hon fick en del i rosa, så att säga. Å sen när man är på bytardagar och sånt är det supersvårt å hitta neutrala färger/stilrena och enfärgade i andra färger än rosa. Jättesynd!! Men jag jobbar på att minska det rosa anhängandet i garderoben, för det blir såååå tjatigt.

Kommentera här: