Sett filmen World Invasion: Battle Los Angeles

Spoilers förekommer!

Några meteoriter är på väg att krascha i haven. Folk samlas för att titta på detta naturfenomen, men väl på plats upptäcks att meteoriterna saktar ner just före nedslag. Ganska snabbt förvandlas en vanlig dag till ett fullt utbrutet krig. Ett krig mellan människor och invaderande utomjordingar.

Filmen engagerar mig inte alls. Jag sitter uttråkad mest hela tiden. Först är jag lite nyfiken på hur dessa utomjordingar ser ut, men man får se en på nära håll riktigt snabbt och då är det slut med det intresset. Effekterna är riktigt usla, det ser väldigt animerat ut. Bland skådespelarna så är det ingen som sticker ut, men kul att Will Rothhaar är med. Jag återkollar på Terminator: The Sarah Connor Chronicles säsong 2 och där var han med i ett avsnitt som jag nyss såg. Det där har hänt förut och det är ganska lustigt. Helt plötsligt ser man en och samma skådis lite här och där.

Filmen erbjuder ingen spänning för mig och jag ser faktiskt ingen poäng i att se den. Kanske är det så att jag föredrar invasionsfilmer när de är från civilas perspektiv och inte det militära.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Lina:

Du tycker nog sämre om denna än vad jag gör. Men det var på tok för mycket krig känsla och alldeles för lite sci-fi.

Kommentera här: