Sett filmen Piranha (2010)

Spoilers förekommer kanske (om ni har orken att se denna film)...

Vårlovet är i full gång i den lilla sjöstaden och det innebär fest, sprit, halvnakna människor och wet t-shirt tävlingar. Just då detta pågår inträffar ett skalv som släpper lös tusentals förhistoriska blodtörstiga pirayor.

Vad gör Christopher Lloyd, Richard Dreyfuss, Elisabeth Shue och Ving Rhames i detta usla försök till film? Usla skräckfilmer kan ibland ha andra sidor som till exempel komik eller kul effekter. Denna film har inget alls! Effekterna är otroligt usla. Visst, man ska se den i 3D och det märks i flertalet scener, men jag kan inte föreställa mig att det blir så mycket bättre då. Jag tycker att en enda replik i hela filmen är kul och det är när en kille skriker "HAJ HAJ HAJATTACK" och någon svarar "Uhm, detta är en sjö".

Det är mycket naket. Mestadels kvinnor förstås, men man får se en avbiten dataanimerad penis. Uuuuuhm.... jaaaahaaa...var min tanke då. Jahapp. Att se en piraya äta upp en penis har ju verkligen varit något som jag velat bocka av min "att göra"-lista *sarkasm*

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Jag köpte/såg nyligen "originalet" http://www.imdb.com/title/tt0078087/.



Originalet var sisådär, som dess betyg säger. Den gick att kolla på, men skräckfilmer tycker jag ska vara väldigt läskiga t.ex. "Elm Street" annars blir de ganska svaga.. handlingen är ju inte världens starkaste direkt, generellt sett. Annars funkade den, tillfälligt underhållning, inget jag direkt MÅSTE rekommendera till folk dock. Den filmen hade bara en nakenscen som var HET (om man är kille :P) annarsi princip ingenting. Nyare filmen försökte väl dra mycket på allt sex och få upp intresset så, men vill jag se sex kollar jag väl på porr? Generellt sett tycker jag mycket naket/sex inte hör hemma i film, har man bra skådespelare, handling och repliker behövs inte sånt.. :P

2 Linda aka Javamorsan:

Det här en film som är mer än hyllning till äldre klassiska rullar än en seriös film. Har man det i tanken när man ser den lyser den på en helt annan nivå.

3 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Zumba var jättekul! fast mycket tuffare än de töntiga reklamerna man ser hehe :)

Oj då den här filmen lät ju värdelös verkligen ;)

kram

4 Annie:

Äsch då, klart den är ;) Är med på min iaf :D

5 Ida:

Hahaha, bara för det så måste jag se den!!

6 Jane l COCONUT:

Såg delar av denna film, men det kändes mer värt att gå och se en porrfilm än att kombinera nudism och något som ska likna en skräckfilmshistoria och dåliga specialeffekter. Fast å andra sidan så vill jag inte heller titta på porr, det säger nog en del om att jag bara såg "delar av filmen"...

7 Georg Hendrix:

Såg denna film nu idag. När jag var och handlade film ville jag ha något lättsmält! Tänkte skriva ett inlägg om den, men har inte så mycket att säga om den.

Jag kan hålla med dig om att skådespelarna (som verkligen kan bättre) kändes överflödiga i filmen.. Det som hände kunde VEM som helst gjort och jag såg bonusmaterialet.. Precis som i många andra filmer hade de ner ENERGI på denna film. Den kunde verkligen blivit mycket bättre. Varför nöjer de sig med detta? Hade de en bättre inriktning på filmen med mer autentiskt skådepsel hade den faktist kunnat bli rätt bra. Humorn såg jag inte överdhuvudtaget. Jag läste på fodralet ett man "skrattar hejdlöst" (typ).. Jag uppfattade inget som kul. Alls.

Det var som sagt mycket naket. Jag hade också tankarna om porrfilm. Visst är det sexigt (som kille finns det som sagt en del ögongodis), men när de sedan går i tu och börjar blöda galet mycket efter några sekunder för det mesta dör sexigheten bort, konstigt nog :P

Även sättet pirayorna "smiter" bort känns väldigt konstigt.. Han tappar en flaska och hela havsbotten öppnas upp???

Jag skrev om originalet tidigare och den är bättrre. Storyn var bättre, skådespeleriet var bättre och ja.. Det mesta var bättre. Ingen höjdarfilm, men bättre än denna.

Kommentera här: