Oxhälja, Filipstad

Det var första gången för både mig och Connor med Oxhälja i Filipstad. Vad mycket folk och vad mycket att se! Det var en riktigt mysig miljö också med den lilla forsen och dammen liggande tätt intill.

Vi började dagen med att möta upp med Patrik S. När vi var framme i Filipstad så var i alla fall jag riktigt hungrig, tror de andra var det också. Så vi tog oss en varsin pizza på LaStrada (inte Connor då, men han fick smaka lite). Den var jättegod! Jag gillar verkligen när skinkan på pizzan är platt och inte strimlad. Det var bara lite folk, men när vi började bli klara att gå så fyllde det på rejält. Vi valde rätt tid att äta kan jag säga.

Mätta och nöjda så gick vi runt på marknaden. Connor satt i bärsele hos Robin och var så nöjd. Varje gång vi passerade ballonger så pekade han och lät på ett speciellt vis, som han låter när han vill ha något. Han försökte sträcka sig efter andra barns ballonger också. Så gissa vad han fick när vi nästan var klara? Japp, en ballong. Vår lille ballongtokige son.

Jag gillade att marknaden gick "runt". Man följde en väg och till slut så gick den ihop med vägen där vi startade. Det var någon liten väg här och där som var extra utöver den, men jag tycker det var väldigt bra planerat.

Hoppas de inte glömt lägga i handbromsen.


En bro full med folk. Vissa partier var det väldigt många och svårt att ta sig fram.


Ballongen som Connor fick.


Connor fick även några fler pyjamaser. Nu när jag lagt undan de kortärmade med korta byxor (då det blivit ganska kyligt kvällstid) så fick han så få kvar, så vi behövde några till.


Ett par shorts till mig och kläder till Connor. Kunde inte motstå den lila t-shirten med "Mosters favorit" och inte heller de små byxorna med "Det finns bara en som jag" på baken.

Kommentarer:

1 LORISSA LOVEBOMB:

Sv: det var på IKSU spa, en spaanordning här i Umeå :) LOOOOVE IT.



Connor, vilket vackert namn :D

2 Johanna:

Låter som ni hade en bra dag! :)



Skulle med vilja åka till skottland och se tattoo där...

3 Lina:

Jag diggar att du köper rosa kläder till Connor. Varför ska allt vara så pojkigt och flickigt hela tiden liksom?

4 Linda aka Javamorsan:

Verkar som ni hade riktigt skoj :)

5 Maol:

Aww! ^_^

Kommentera här: