Levande ljus

Igår kväll var första ruggiga höstkvällen kändes det som. Och vad är perfekt då? Att tända några levande ljus och krypa ner i soffan under en filt medan man ser på en film.

Kommentarer:

1 Jane l COCONUT:

Ja det är toppen att det är så för oss nu! Förut var jag extremt glad om jag fick den sortens uppskattning, men nu blir jag bara sådär extremglad om man glädjer rätt människa, om du förstår... ;)



Så synd att du fick en så tråkig graviditet:( Min har precis börjat bli bra! Innan spydde jag upp precis ALLT som jag fick ned! Inte kul och var nära på att bli sjukhus. :( Men nu är det sådär jättebra igen <3

2 Sandra, Colins mamma:

Ja men precis jag kör oftast mycket färg med. Tyvärr är det mest bara myskläder till barn och med massor av seriefigurer på som har färg. Lite synd. Allt bra med er?

3 Sandra, Colins mamma:

Han har faktiskt alltid sovit bra på nätterna. Sedan bb tiden. Sena mornar är toppen hos oss, själv tror jag att han faktiskt anpassat sig efter mina arbetstider eftersom jag kommer hem på mornarna. De enda gångerna han vaknat tidigt är då han varit riktigt sjuk eller fått tänder. Men det kanske vänder snart, man vet aldrig.

4 Sandra, Colins mamma:

Tack för kommentaren om namnet. Det är hans pappa som valt Colin efter Colin mcray. Jag hade ingen talan där men är nöjd med namnvalet. Vilket fin namn din son har med. Roligt med lite annorlunda namn tycker jag.

5 Linda aka Javamorsan:

Något jag älskar med hösten är just mysfaktorn :)

6 Marianne Hansen:

Här nere i Växjö har det varit många ruggiga höstkvällar med mycket regn. Håller med om att det är mysigt och få krypa ner under en filt en sådan kväll...ha en fortsatt bra dag

7 Maria:

Vad mysigt! Det är himla trevligt med en bra film och så naturligtvis en skål med chips för min del :P



Tända ljus kan ju få vem som helst lugnare, det blir så härligt stämningsfullt hemma :)

8 Cassandra:

Visst är hösten underbar på så sätt! :)

Kommentera här: