Färgglada gardiner

Jag brukar ha lite tjockare gardiner inför vintern. Som en rustning mot mörkret ungefär. Gärna med mycket färg. Häromdagen satte jag upp nya gardiner i sovrummet. Har haft dessa i många år! Kommer ihåg att jag hade dem även när jag bodde hemma hos mina föräldrar och det är ett tag sedan. Hur rustar ni inför hösten? Eller ni kanske älskar hösten?

När jag hängde upp dem så sken solen så vackert på dem. Satte ihop gardinerna med säkerhetsnålar då jag gillar att de "håller ihop" istället för att hänga som två separata delar. Den överfulla anslagstavlan är bara att ignorera.

Kommentarer:

1 saralovisa:

Jag älskar höst men mest för att man kan gasa på med tända ljus och röda höstäpplen:)

2 Maria:

Jag älskar hösten och allt mys som det för med sig! Kanske beror det på att jag är en sådan filmälskare och under hösten passar det ju alldeles utmärkt med filmkvällar! Sedan älskar jag att tända ljus med, vilket man kan börja göra lite tidigare på kvällarna än man kunde på sommaren då det var långa ljusa dagar. Detta är nog min favorit-årstid måste jag medge. Vintern gillar jag med. Fast nej, det är nog svårt att välja en favorit-årstid. När vintern varit ett tag vill man bara att det ska bli vår, etc, etc. :)



3 Linda aka Javamorsan:

Fint!

Jag brukar inte bry mig om att byta gardiner efter årstid. Jag byter när jag orkar helt enkelt :)

4 Maol:

På våren och sommaren vill jag gärna ha tunna och ljusa gardiner för att släppa in ljus i hemmet.

På hösten borde jag tänka så också men då blir det faktiskt tjockare och färgglada gardiner istället.

5 Pernilla:

Jag kör inga särskilda gardiner, bara efter humör. Dessutom älskar jag hösten, den är det finaste och bästa som finns! :)

Kommentera här: